Retururi

Kimbrer.com se angajează să facă ca experiența dvs. în cumpărături să fie un succes. Dacă nu sunteți 100% mulțumit de achiziția dvs., vom accepta returul articolelor neutilizate în termen de până la 14 zile de la data livrării, rambursându-vă întregul preț sau înlocuind produsul. Dacă vă răzgândiți cu privire la produsele pe care le-ați achiziționat de la noi, trebuie să contactați echipa noastră de vânzări la +45 72 440 277 sau prin e-mail support@kimbrer.com înainte de returnarea bunurilor.

After we have received notification of your product return, you will receive a Return Merchandise Authorization (RMA) form via email. După ce primim notificarea privind returnarea produsului dvs., veți primi prin e-mail un formular de Autorizație de returnare a mărfii (RMA). După aprobarea Autorizației de returnare a mărfii (RMA), urmați pașii din e-mailul pe care l-ați primit de la noi pentru a returna coletul la depozitul nostru. Numărul RMA este valabil timp de 14 zile de la primirea acestui e-mail. Returul dvs. trebuie să fie primit de noi în acest interval de timp sau solicitarea dvs. poate necesita o reevaluare. Retururile fără un număr RMA nu vor fi acceptate.

Numărul RMA trebuie indicat în mod clar pe ambalajul mărfurilor returnate. Nu uitați să scrieți "RETURNS" pe exteriorul ambalajului pentru a asigura un tranzit rapid prin toate birourile vamale prin care ar putea trece. Vă recomandăm insistent să returnați bunurile cu un număr de urmărire. Kimbrer.com nu este responsabil pentru retururile pierdute sau deteriorate.

Pentru a fi eligibil pentru un retur, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. În cazul în care articolul returnat a fost utilizat sau dacă ambalajul original din fabrică pentru produsele noi sigilate vândute cu amănuntul a fost deteriorat, considerăm că produsul a fost utilizat, ceea ce înseamnă că, la revocarea achiziției, va fi rambursată doar o parte din valoarea achiziției, în funcție de valoarea curentă de piață a produsului. Odată ce am primit bunurile și am aprobat cererea de retur, vom restitui suma în baza unui acord prealabil. Costurile legate de returnarea articolelor către Kimbrer.com sunt suportate de dvs., cu excepția cazului în care returnarea este rezultatul erorii noastre.

Kimbrer.ro își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu respectă criteriile de mai sus.

Toate pachetele rămân sub responsabilitatea dvs., cumpărătorul, până când sunt primite la adresa noastră de retur.Vă rugăm să trimiteți pachetul la:

Kimbrer Computer ApS
Messevej 12
DK-9600 Aars
Danemarca