CONFIGURAREAveți nevoie de o configurație personalizată? Kimbrer Computer oferă o gamă largă de servere și soluții de stocare pe servere recondiționate de înaltă calitate și la ultimele standarde tehnologice, de la IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp și Cisco, cu o varietate de configurații și opțiuni, capabile de a răspunde cerințelor individuale, bugetelor și calendarului proiectului.

Cu serviciul nostru de configurare, veți obține un sistem construit cu scopuri personalizat complet și conceput pentru o implementare ușoară și perfectă în mediul IT existent.


Construit cu un scop. Proiectat pentru viitor.VALOARE EXCEPȚIONALĂ


VALOARE EXCEPȚIONALĂ

Căutați valoare maximă la costuri minime? Profitați de toate avantajele care vin cu un server sau o soluție de stocare sau de o configurare personalizată în sisteme recondiționate și personalizate, concepute special pentru scopul și aplicația dvs. particulară.

SERVICIU EXCELENT


SERVICIU EXCELENT

Fie că aveți nevoie de o configurație unică a serverului sau de o soluție de stocare personalizată, fiecare sistem este configurat individual de tehnicieni calificați și vă oferă un raport sumar de testare care vă asigură că totul este gata de a fi implementat.

ECONOMII SUBSTANȚIALE


ECONOMII SUBSTANȚIALE

Simplificați infrastructura IT și accelerați valoarea sa în timp cu un server recondiționat sau o soluție de stocare recondiționate, în mod personalizat, sau cu o soluție de stocare de la Kimbrer Computer, permițându-vă să economisiți timp, bani și efort, fără a compromite calitatea și siguranța.


Aveți nevoie de asistență?

Aveți o întrebare? Doriți o ofertă gratuită pentru un server CTO sau un sistem de stocare? Sunați-ne la +45 72 440 277 sau trimiteți-ne pur și simplu un email la sales@kimbrer.com și vom reveni curând. Am fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm și să discutăm despre specificațiile dvs. de server sau stocare personalizate. De asemenea, ne puteți contacta utilizând formularul de contact de mai jos.