VINDE ECHIPAMENTUL IT LA NOITe confrunți cu o actualizare sau înlocuire a infrastructurii IT, ceea ce înseamnă că trebuie să scapi de echipamentele IT folosite? Kimbrer Computer are mai mult de 20 de ani de experiență în achiziția și manipularea profesională a echipamentelor IT folosite și excedentare care sunt pe deplin operaționale, dar care nu mai îndeplinesc cerințele companiei.

Furnizăm cantități mici și mari de IT utilizat în scopul recondiționării și revânzării și oferim o valoare justă de piață pe o gamă largă de servere, stocare și hardware de rețea de la producători de vârf, precum IBM, Lenovo, Dell, HP, NetApp, EMC, Cisco și multe altele.


Cum procedăm – pas cu pas.1

Contact

Trimiteți o întrebare cu o scurtă descriere și o listă a echipamentelor pe care doriți să le revalorificați. Vă rugăm să informați produsul și / sau numărul de serie, starea, cantitatea și data achiziției. Unul dintre specialiștii noștri de produse vă va contacta în scurt timp și vă va îndruma pe dvs. și compania dvs. de-a lungul întregului proces.

2

Ofertă

Oferim o ofertă gratuită și fără caracter obligatoriu pentru o gamă largă de servere, echipamente de stocare și de rețea folosite de la IBM, Lenovo, Dell EMC, HP, NetApp și Cisco. Prețul oferit se bazează pe informațiile corecte, furnizate în momentul evaluării, iar echipamentul este evaluat pe baza valorii de piață, a stării, a vârstei și a modelului.

3

Transport

Ne ocupăm de transportul echipamentului, care va fi livrat pentru depozitare în condiții de siguranță în depozitul companiei Kimbrer Computer. Echipa noastră de logistică este foarte recunoscută în serviciile transportatorilor majori și de încredere, cum ar fi FedEx, TNT și UPS și alți expeditori de marfă, are acces complet la acești furnizori.

4

Testare

Odată echipamentele ajunse la noi, Kimbrer Computer execută o procedură fixă care asigură un proces optim pentru manipularea în siguranță a echipamentelor IT ale companiei dvs. Toate echipamentele sunt înregistrate și verificate în detaliu și testate de către un tehnician certificat pentru a verifica starea și funcționalitatea acestora./p>

5

Eliminarea datelor

Ne asigurăm că toate datele sensibile stocate sunt eradicate definitiv în conformitate cu regulile în vigoare, inclusiv standardul de ștergere a datelor DoD 5220.22-M. După ștergerea datelor, va fi generat un raport detaliat de ștergere a datelor pentru fiecare unitate ștearsă, pentru a ne asigura că procesul a fost finalizat cu succes.

6

Plată

Vă plătim direct și rapid prin transfer bancar sau cu credit hardware care poate fi utilizat pentru orice achiziție viitoare la Kimbrer Computer. Procesul a fost finalizat, iar acum veți obține cea mai mare valoare de la echipamentele dvs. IT care nu vă mai sunt de folos.


Asta e bine pentru tine. E bine și pentru mediu.SECURITATEA DATELOR


SECURITATEA DATELOR

Tratarea informațiilor confidențiale este o mare provocare pentru companiile care încearcă să scape de IT-ul folosit. Kimbrer Computer asigură distrugerea datelor în mod definitiv și sigur de pe echipamentele IT utilizate, incluzând între acestea servere, hard disk-uri, echipamente de stocare și de rețea, ceea ce înseamnă că toate datele sensibile stocate sunt șterse conform regulilor și reglementărilor actuale, inclusiv conform specificațiilor standardului DoD 5220.22-M.

IT SUSTENABIL


IT SUSTENABIL

Cu o atenție deosebită acordată economiei circulare și cu accent pe recuperarea valorii, Kimbrer Computer prelungește durata de viață a serverelor folosite, a echipamentelor de stocare și a celor de rețea - produse care, de cele mai multe ori, ajung ca deșeuri electronice în depozitele de deșeuri înainte de a li se utiliza întregul potențial. Acesta este modul nostru de a asigura o dezvoltare ecologică și durabilă - atât pentru mediu, cât și pentru noi înșine.

SUNTEM PROFESIONIȘTI


SUNTEM PROFESIONIȘTI

Cu peste 20 de ani de experiență în achiziționarea de echipamente IT folosite de companii din întreaga lume, Kimbrer Computer asigură o perioadă de schimb rapidă și eficientă - de la evaluare la plata finală - fără a compromite calitatea. Vă ajutăm pe parcursul întregului proces și vă garantăm că echipamentul dvs. va fi gestionat în mod corespunzător de profesioniști extrem de pregătiți și cu o practică lungă.


Vrei să obții un preț bun pe echipamentul tău IT?

Dacă doriți o ofertă fără caracter obligatoriu pentru echipamentul dvs. IT, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa sales@kimbrer.com sau completând formularul de contact de mai jos.